Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

De Ardèche ligt in het zuidelijke middengedeelte van Frankrijk en maakt deel uit van de regio Rhône-Alpes. De streek wordt begrensd door de departementen Drôme, Vaucluse, Gard, Lozère, Haute-Loire, Loire, Isère en het Parc National des Cévennes. De Ardèche is vernoemd naar de gelijknamige rivier die een belangrijke rol speelt. Zo worden er regelmatig kajakmarathons gehouden. Niet alleen watersportfanaten, maar ook natuurliefhebbers worden in de Ardèche bekoord. Grillige landschappen boordevol grotten en bossen, indrukwekkende rotsformaties en pittoreske dorpjes vormen het decor van dit mooie stukje Frankrijk.

Ben je overtuigd? Boek dan snel je vakantiehuis in de Ardèche. Bij ons zit je goed. Wij bieden een ruime waaier aan vakantiehuizen in de Ardèche: van pittoreske boerderijen tot luxevilla's met zwembad. Je vindt wat je zoekt!

Wist je dat de Ardèche een van de dunst bevolkte streken van Frankrijk is? Hier staat de natuur centraal. Een waar paradijs voor wandelaars en fietsers! Het meest indrukwekkende natuurfenomeen is de Gorges de l'Ardèche, een kloof langs de Ardèche rivier. Daarnaast telt de Ardèche ook tal van lieflijke dorpjes waar je heerlijk kan flaneren zoals Ailhon, Vogüé, Désaignes, Vallon-Pont-d'Arc, Jaujac, Saint-Montan en Aubenas. Waar wacht je nog op? Boek als de bliksem je vakantiehuis in de Ardèche!